top of page

Over Wendy's Cakes & Candies

Kraampje Wendy's Cakes Candies, chocolade fudge

Wat leuk dat je Wendy's Cakes & Candies gevonden hebt! Ik ben Wendy en bak graag de lekkerste creaties aan mijn fijne kookeiland aan de rand van het Amsterdamse Bos in Amstelveen. Alles gebeurt dus vanuit mijn eigen huis maar wie weet open ik ooit nog eens mijn eigen sweet treats shop!

Wat ik het liefst doe zijn bakken en vormgeven. Met Wendy's Cakes & Candies en mijn grafische ontwerpstudio Studio Mace + Olive mag ik het beste van twee werelden doen, maak ik er veel mensen blij mee en daar geniet ik volop van!

Bij Wendy's Cakes & Candies kun je terecht voor de lekkerste sweet treats. Alles is maatwerk en wordt met de hand door mijzelf gemaakt. Van een heerlijke chocolade fudge tot geweldige gepersonaliseerde koekjes. Fantastisch om uit te delen op je bruiloft, kraamborrel, als traktatie op je werk of aan de klas van je kids. Maar ook als cadeautje doen ze het goed! Als comfort food of gewoon lekker helemaal voor jou alleen.

 

Kijk lekker rond en kom regelmatig terug want het aanbod wisselt vaak. En heb je een vraag? Stel 'm gerust zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

 

Tot soon!

xoxo Wendy

 

bottom of page