top of page
Ontwerp zonder titel-19.png

Cupcakes

vanaf €2,25

Een feestje is pas een feest als er cupcakes zijn! Of je nu kiest voor een tweehaps-mini-cupcake of gaat voor haar grotere zus, genieten wordt het sowieso. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden.​

Enkel af te halen in Amstelveen op vrijdag, zaterdag en zondag. Bezorgen kan tegen betaling in Amstelveen en verschillende plaatsen rondom Amstelveen.

Een cupcake voor elk feestje

Dit zijn geen gewone cupcakes, dit zijn cupcakes 2.0! Ze zijn smeuïg, hebben een heerlijke huisgemaakte goo vulling en zijn vrolijk versierd. De mogelijkheden en prijzen vind je hier.

Datum reserveren

Wil  je alvast een plekje in mijn agenda reserveren voor jouw eigen cupcakes? Dat kan! Via onderstaande button kan je gemakkelijk zien wanneer ik nog plek heb. 

Na het invullen van het reserveringsformulier, ontvang je binnen 24 uur een mail waarmee je je wensen door kunt geven. Aan de hand hiervan ontvang je een bevestiging inclusief prijs en betaallink. Vanaf dat moment is je reservering 3 dagen geldig. Wanneer je de betaling hebt voldaan, is je bestelling definitief. 

 

TIP: reserveer zo vroeg mogelijk om zeker te zijn van een plekje want ik neem maar een klein aantal opdrachten aan.

bottom of page