top of page
Cijfertaart 4 - Olivia - Roze.png

Cijfertaarten

vanaf €54,95

Heb je binnenkort een feestje op de planning staan en ben je op zoek naar een mooie én lekkere taart? This is the place to be! Cijfertaarten hebben basis van een luchtige naturel- of chocolade spongecake en een frisse mascarpone creme, gecombineerd met de lekkerste vullingen. Op deze pagina vind je alle mogelijkheden.​

Enkel af te halen in Amstelveen op vrijdag, zaterdag en zondag. Bezorgen kan tegen betaling in Amstelveen en verschillende plaatsen rondom Amstelveen.

Jouw eigen cijfertaart

Jouw leeftijd in de vorm van een heerlijke taart in het thema dat jij leuk vindt. Hieronder vind je verschillende voorbeelden van cijfertaarten die ik eerder gemaakt heb. De cijfertaart wordt in een stevige kaartdoos verpakt én je krijgt er gratis bijpassende kaarsjes bij. De mogelijkheden en prijzen vind je hier.

Datum reserveren

Wil  je alvast een plekje in mijn agenda reserveren voor een Cijfertaart? Dat kan! Via onderstaande button kan je gemakkelijk zien wanneer ik nog plek heb. 

Na het invullen van het reserveringsformulier, ontvang je binnen 24 uur een mail waarmee je je wensen door kunt geven. Aan de hand hiervan ontvang je een bevestiging inclusief prijs en betaallink. Vanaf dat moment is je reservering 3 dagen geldig. Wanneer je de betaling hebt voldaan, is je bestelling definitief. 

 

TIP: reserveer zo vroeg mogelijk om zeker te zijn van een plekje want ik neem maar een klein aantal opdrachten aan.

bottom of page